Як приготувати смачні апетитні чебуреки. Їх з’їдять ще гарячими

Пропонуємо приготувати дуже смачні чебуреки. Особливо цей рецепт стане у пригоді, якщо ви збираєтеся відпочити на природі чи піти у похід.

Приготувати цю страву можна доволі швидко. А смак чебуреків сподобається кожному.

Інгредієнти:

  • фарш;
  • 3 склянки борошна;
  • 125 гр. вершкового маргарину;
  • 10 гр. цукру;
  • 10 гр. кухонної солі;
  • 200 мл мінеральної води.

Як приготувати:

У миску наливається мінеральна вода, після чого додається цукор та сіль. Добре перемішати.

Маргарин потрібно розтопити та додати у миску.

Поступово додається борошно. Потім замішується тісто.

Тісто слід обгорнути харчовою плівкою та поставити на 2 години в холодильник.

Далі з тіста сформувати тонкий шар.

Тарілкою вирізати з тіста невеликі круги.

Всередину кладеться фарш.

Краї потрібно зафіксувати.

Чебуреки смажаться з обох боків, поки не з’явиться золотиста скоринка. Смачного!

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Завантаження...