Пропонуємо приготувати дуже смачні чебуреки. Особливо цей рецепт стане у пригоді, якщо ви збираєтеся відпочити на природі чи піти у похід.
Приготувати цю страву можна доволі швидко. А смак чебуреків сподобається кожному.
Інгредієнти:
- фарш;
- 3 склянки борошна;
- 125 гр. вершкового маргарину;
- 10 гр. цукру;
- 10 гр. кухонної солі;
- 200 мл мінеральної води.
Як приготувати:
У миску наливається мінеральна вода, після чого додається цукор та сіль. Добре перемішати.
Маргарин потрібно розтопити та додати у миску.
Поступово додається борошно. Потім замішується тісто.
Тісто слід обгорнути харчовою плівкою та поставити на 2 години в холодильник.
Далі з тіста сформувати тонкий шар.
Тарілкою вирізати з тіста невеликі круги.
Всередину кладеться фарш.
Краї потрібно зафіксувати.
Чебуреки смажаться з обох боків, поки не з’явиться золотиста скоринка. Смачного!