Як приготувати пухкі та ніжні пиріжки з капустою

Пропонуємо приготувати пиріжки за капустою. Вони виходять дуже смачними та ніжними.

Приготувати їх можна доволі швидко. Вже скоро можна буде кликати свою родину скуштувати ці смачні пиріжки.

Інгредієнти:

  • 3 склянки пшеничного борошна;
  • 35 гр. сирих дріжджів;
  • 3 ст. л. рафінованої олії;
  • 2 гр. солі;
  • 200 мл окропу;
  • 200 мл холодної води;
  • начинка.

Спосіб приготування:

В окріп потрібно влити олію та покласти 3 ст. л. борошна. Перемішати та залишити для охолодження.

Потім додаються дріжджі та холодна вода (1 склянка). Потім перемішати.

Тісто поставити в тепле місце на 15 хвилин.

Посолити та покласти у тісто просіяне борошно. Слідкуйте, щоб тісто було більш густе, ніж для приготування оладків.

Плівкою накрити тісто та почекати 25 хвилин.

Можна готувати пиріжки.

Для цього руки змащуються олією. Необхідно взяти небагато тіста, покласти у середину начинку та зафіксувати краї.

Пиріжки смажити на пательні, поки не з’явиться золотиста скоринка.

Потім вони викладаються на паперовий рушник.

Страва готова до споживання. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...