Як приготувати найніжнішу креветкову пасту для фарширування яєць

З початку грудня у моїй сім’ї починається сезон днів народження. Звісно, кожне свято потребує окремо складеного меню. Але є кілька страв, які повторюються. Наприклад, фаршировані яйця. Закуска одна, але начинки можуть бути різними. Сьогодні поділюся рецептом найніжнішої креветкової пасти.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 6 шт.
  • Креветки – 360 г
  • Плавлений сир – 50 г
  • Цибуля – 0,5 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Кріп – за смаком
  • Петрушка – за смаком
  • Соняшникова олія – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Кунжут – 2 ч. л.

Покроковий процес приготування:

Яйця відваріть круто у підсоленій воді. Потім остудіть та очистіть їх від шкаралупи. Креветки також відваріть до готовності в підсоленій воді.

Остудіть креветки під проточною холодною водою, видаліть їм голови і панцирі. 12 найкрасивіших креветок відкладіть для прикраси. Яйця розріжте навпіл.

Дістаньте жовтки та перемістіть їх у чашу блендера. На сковороді розігрійте олію. Обсмажте у ньому часник. Коли він віддасть свій аромат, заберіть зубчик. Обсмажте в олії подрібнену цибулю.

Дайте обсмаженій цибулі трохи охолонути, а потім відправте її разом із креветками в чашу блендера. Подрібніть продукти в однорідну масу.

До пасти додайте нарізану зелень, сіль і перець. Знову подрібніть. Додати сир. Перемішайте до консистенції паштету. Масу пересипте в кондитерський мішок.

Як приготувати найніжнішу креветкову пасту для фарширування яєць

Наповніть креветковою пастою половинки яєчного білка, прикрасьте їх цілими креветками. Присипте закуску кунжутом або солодкою паприкою за смаком. Смачного!

Як приготувати найніжнішу креветкову пасту для фарширування яєць

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...