Як приготувати на зиму заправку до борщу з квасолею. Вона допоможе готувати страви у 2 рази швидше

Нижче пропонується рецепт приготування заправки до борщу. Вона допоможе вам швидко готувати перші страви у зимовий період. Заправка відрізняється чудовими смаковими якостями та насиченим кольором.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми помідорів;
  • 2 кілограми буряка;
  • 2 кілограми моркви;
  • 2 кілограми ріпчастої цибулі;
  • 0,6 кілограма квасолі;
  • 500 мл рафінованої олії;
  • 150 грамів столового оцту;
  • 100 грамів солі;
  • 200 грамів цукру;
  • 0,5 літра теплої води.

Як приготувати:

Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами. Потім її слід обсмажити на пательні.

Цибуля нарізується півкільцями, після чого обсмажується.

Далі необхідно зварити квасолю.

Потім слід зварити буряк та натерти його за допомогою тертки з великими отворами.

Усі інгредієнти змішуються. Додається олія, оцет, сіль та цукор.

Тушкувати суміш на протязі 30 хвилин. Потім розкласти її у простерилізовані банки, які закрутити кришками.

Повинно вийти приблизно 7 літрів заправки. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...