Як приготувати на зиму дуже смачну та ароматну заправку для борщу з квасолею

Нижче пропонується приготувати дуже ароматну заправку з квасолею до борщу. Вона надає першій страві чудовий смак. А приготувати борщ за допомогою цієї заправки можна буде дуже легко та швидко.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми буряку;
  • 2 кілограми помідорів;
  • 2 кілограми ріпчастої цибулі;
  • 2 кілограми моркви;
  • 3 склянки квасолі;
  • 150 мл харчового оцту;
  • 0,5 л рослинної олії;
  • 1 склянка цукру піску;
  • 100 грамів кухонної солі;
  • 0,5 л теплої води.

Як приготувати:

Моркву потрібно помити, почистити та натерти за допомогою тертки. Помідори нарізуються шматками, а цибуля півкільцями.

Кожний тип овочів окремо обсмажується на рослинній олії.

Буряк потрібно відварити та почистити. Потім його слід натерти, використовуючи тертку з великими отворами.

Далі відварюється квасоля, після чого потрібно поєднати усі складові та перемішати.

Потім додається оцет, олія, цукор, сіль та вода. Усе перемішується та залишається на 30 хвилин.

Суміш розкладається у стерильні банки, які потім необхідно закатати кришками.

Термін зберігання заправки – 6 місяців у прохолодному місці. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...