Як приготувати млинці з пінного тіста, які відрізняються чудовим смаком та незвичним зовнішнім виглядом

Пропонуємо приготувати смачні млинці з пінного тіста. Вони дуже ніжні та повітряні. Для їх приготування знадобляться продукти, які знайдуться в кожній оселі. При готуванні рекомендується манку трохи подрібнити за допомогою кавомолки.

Млинці слід смажити лише з одного боку. При цьому олію використовувати не потрібно. Тісто наливається у центральну частину пательні. Потім воно самостійно розтечеться та прийме рівну форму. Для начинки можна використовувати солоні або солодкі інгредієнти. Також можна полити млинці джемом, сиропом або шоколадною глазур’ю.

Інгредієнти:

  • 300 грамів пшеничного борошна;
  • 2 жовтки;
  • 100 грамів манної крупи;
  • 1 ч. л. рослинної олії;
  • 0,5 ч. л сухих дріжджів;
  • 0,5 ч. л. розпушувача для тіста;
  • дрібка солі;
  • 1 ч. л. цукру піску;
  • 650 мл води.

Як приготувати:

Борошно необхідно просіяти, після чого додати манку, цукор, розпушувач та дріжджі. Усе перемішати.

Потім додаються жовтки та олія. Наливається тепла вода тонкою цівкою. Потім суміш збивається міксером. Далі суміш слід накрити та залишити на 1,5 години.

Обережно перемішати. Тісто наливається на суху розігріту пательню за допомогою черпака.

Для смаження млинців необхідно зробити трохи більше ніж повільний вогонь. Знімати млинець з пательні потрібно тоді, коли зверху він підсохне. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...