Як приготувати макарони по-флотськи з курячими шлунками

Існує безліч варіацій цієї страви. Сьогодні поділюся, як приготувати макарони по-флотськи з курячими шлунками.

Для приготування цієї страви замість звичного м’ясного фаршу я використовую курячі шлунки. Макарони по-флотськи прикрашаю кружечками помідора, щедро посипаю тертим сиром і запікаю в духовці. Виходить чудово! Спробуйте приготувати цю просту домашню страву до сімейного обіду або вечері. Я впевнена, що вона стане частим гостем і на вашому столі.

Необхідні продукти:

  • Курячі шлунки – 500 г
  • Макарони – за смаком
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Твердий сир – 300 г
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Помідор – 3 шт.
  • Кукурудзяна олія – 4 ст. л.
  • Топлене масло – 2 ст. л.

Покроковий процес приготування:

Очистіть курячі шлунки, ретельно промийте і наріжте їх на шматочки середнього розміру.

Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями, а моркву – брусочками.

На сковорідці розігрійте топлене масло і 3 ст. л. кукурудзяної олії. На помірному вогні доведіть цибулю до золотистого.

Далі відправте в сковорідку курячі шлунки, додайте сіль і перець і тушкуйте до готовності.

Як приготувати макарони по-флотськи з курячими шлунками

Відваріть макарони в підсоленій воді до стану альденте, потім відкиньте їх на друшляк і дайте стекти воді. Змішайте відварені макарони з готовими курячими шлунками. Натріть твердий сир на тертці і половину додайте в приготовану масу.

Як приготувати макарони по-флотськи з курячими шлунками

Змастіть форму для запікання 1 ст. л. кукурудзяної олії, перекладіть в неї макарони з курячими шлунками і посипте натертим сиром. Зверху викладіть нарізані кружечками помідори і знову присипте сиром. Запікайте при температурі 180 градусів 10-15 хвилин. Смачного!

Як приготувати макарони по-флотськи з курячими шлунками

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...