Як приготувати м’ясні рулетики в хрусткому беконі

Останнім часом курячу грудку купую лише у парі з беконом. Цей тандем з легкістю можна перетворити на відмінну закуску. Вперше я спробувала цю страву, коли забігла до магазину купити собі щось на обід. Свій забула вдома. У відділі кулінарії я помітила рум’яні рулетики. Виглядало куряче філе в бекон дуже апетитно. На них і зупинилася.

Повернувшись на роботу, відразу ж розігріла м’ясо. Після першого ж шматочка зрозуміла, що маю приготувати таке вдома. З того часу курячі рулетики стали однією з улюблених страв у сім’ї. Хочу, щоб і ви покуштували цей дивний м’ясний дует. Тому поспішаю поділитися з вами своїм рецептом.

Необхідні продукти:

  • Куряче філе – 350 г
  • Бекон – 100 г
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Часник – 3-4 зуби.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Суміш перців – 0,5-1 ч. л.
  • Зелень – за смаком

Покроковий процес приготування:

Помийте філе і видаліть жир і хрящі. Розріжте м’ясо вздовж не 2-3 частини. Відбийте шматочки з обох боків.

Як приготувати м'ясні рулетики в хрусткому беконі

Додайте в сметану часник, пропущений через прес, та подрібнену зелень. Перемішайте.

Як приготувати м'ясні рулетики в хрусткому беконі

Посоліть і поперчіть філе, розподіліть соус на всі шматочки і скрутіть їх у рулетики. Потім оберніть смужкою бекону.

Як приготувати м'ясні рулетики в хрусткому беконі

Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть форму фольгою, щоб блискуча сторона була всередині і викладіть рулетики в беконі. Накрийте фольгою та запікайте 30–35 хвилин. За 15 хвилин до готовності розкрийте м’ясо, щоб підрум’янилося.

Як приготувати м'ясні рулетики в хрусткому беконі

Таким чином скоринка з бекону стане золотистою та хрусткою, а курка всередині збереже соковитість. Закуска доповнить будь-який гарнір.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...