Як приготувати хрустку та дуже смачну капусту в оригінальному розсолі

Нижче наводиться покроковий рецепт приготування капусти в оригінальному розсолі. Уся ваша родина буде задоволена цією закускою.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг капусти;
  • 0,4 кг моркви;
  • 6 горошин чорного перцю;
  • 2 лаврових листки;
  • 5 ст. л. столового оцту;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 1 ст. л. з гіркою солі;
  • 1,5 літра води.

Як приготувати:

Необхідно нашаткувати капусту у глибоку миску.

Морква натирається за допомогою тертки з великими отворами.

Капусту потрібно змішати з морквою, трохи її притискаючи.

У банку кладеться перець та лаврове листя.

Потім у банку щільно складається капуста.

Для приготування розсолу у воду додається цукор та сіль. Після того, як суміш закипить, вливається оцет.

У банку з капустою наливається розсіл. Банку слід закатати кришкою.

Коли банка охолоне, поставити її у підвал на зберігання. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...