Як приготувати кабачкові оладки з картоплею і зеленою цибулею

Впевнена, що любителів кабачків тут багато. Я і сама одна з них. Особливо обожнюю оладки. А як щодо дерунів? Це взагалі не обговорюється. Але тільки уявіть собі, що вийде, якщо об’єднати ці дві смачні страви. Я вже спробувала і результатом задоволена на всі двісті відсотків. Тепер і вам хочу розповісти, як приготувати кабачкові оладки з картоплею.

Принцип такий самий, що і у звичайних млинців. Змішуємо всі інгредієнти, смажимо і швиденько їмо, поки не охололи. Різниця лише в більш насиченому смаку і ароматі овочевих оладок. Якщо не в силах більше чекати, давайте почнемо.

Інгредієнти

  • Кабачок – 2 шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелена цибуля – 35 г
  • Кріп – 20 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Пшеничне борошно – 3 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) – 0,25 ч. л.
  • Часниковий порошок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. Л.
  • Соняшникова олія – за смаком

Покроковий процес приготування:

Помийте всі овочі. Натріть кабачок на грубій терці, а картоплю і моркву – на тертці для корейської моркви.

Відіжміть овочі від рідини і з’єднайте разом. Додайте подрібнені кріп і зелену цибулю.

Вбийте яйце, всипте борошно, сіль, перець і часниковий порошок, добре перемішайте масу до однорідності.

Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії, за допомогою столової ложки викладіть оладки і смажте з двох сторін до появи золотистої скоринки.

Кабачково-картопляні оладки виходять дуже ніжними і соковитими завдяки суміші різних овочів. А зелень і морквина роблять страву ще й більш барвистою. Це прекрасний варіант для легкого літнього перекусу протягом усього дня. Як вам такі незвичайні оладки?

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...