Як приготувати гірчичну картоплю по-німецьки

Багато моїх подруг нехтують простими гарнірами, намагаючись приготувати щось незвичайне і складне. А я знаю, як звичайну картоплю перетворити в неймовірно смачну страву. Незважаючи на те, що варена картопля – це класика, простий і доступний соус може повністю змінити смак страви!

Необхідні продукти:

  • Картопля – 1 кг
  • Винний оцет – 4 ст. л.
  • Оливкова олія – 100 мл
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Очистіть і наріжте картоплю брусочками. Залийте її водою і варіть близько 15 хвилин до готовності.

Змішайте зернисту гірчицю, нарізану зелень, сіль, винний оцет і оливкову олію.

Злийте воду з картоплі, додайте приготований гірчичний соус і перемішайте.

Як приготувати гірчичну картоплю по-німецьки

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...