Багато моїх подруг нехтують простими гарнірами, намагаючись приготувати щось незвичайне і складне. А я знаю, як звичайну картоплю перетворити в неймовірно смачну страву. Незважаючи на те, що варена картопля – це класика, простий і доступний соус може повністю змінити смак страви!
Необхідні продукти:
- Картопля – 1 кг
- Винний оцет – 4 ст. л.
- Оливкова олія – 100 мл
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
Очистіть і наріжте картоплю брусочками. Залийте її водою і варіть близько 15 хвилин до готовності.
Змішайте зернисту гірчицю, нарізану зелень, сіль, винний оцет і оливкову олію.
Злийте воду з картоплі, додайте приготований гірчичний соус і перемішайте.