Пропонуємо приготувати неймовірно смачний торт під назвою «Снікерс». Він сподобається усім своєю горіховою начинкою та заварним кремом.
Для приготування знадобиться форма розміром 20х30 см.
Інгредієнти для тіста:
- курячі яйця – 3 шт.;
- пшеничне борошно – 1 склянка;
- розпушувач – 1 ст. л.;
- какао – 3 ст. л.;
- сметана – 3 ст. л.
Інгредієнти для першого крему:
- вершкове масло – 250 грамів;
- манна крупа – 1 склянка;
- молоко – 3 склянки;
- цукор – ¾ склянки.
Інгредієнти для другого крему:
- варене згущене молоко – 0,5 л;
- крекер – 1 пачка;
- смажений арахіс – 200 гр.;
Інгредієнти для глазурі:
- шоколад – 200 гр.
Як приготувати торт Снікерс
Приготування коржів:
Білки відокремлюються від жовтків та збиваються з цукром. Потім по черзі додати жовтки, не припиняючи процес збивання.
Какао розтирається зі сметаною. Потім воно вливається в яєчну суміш. Добре перемішати.
Додати борошно, яке попередньо слід змішати з розпушувачем.
Усе перемішується та виливається на деко, яке попередньо змащується маслом.
Тісто ділиться на 2 однакові частини, з яких випікаються 2 коржі. Кожен корж випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Приготування першого крему:
Закип’ятити молоко.
Додається манка цівкою. При цьому молоко слід постійно помішувати.
Вариться каша. У кінці приготування додати цукор.
Коли каша охолоне, вона збивається з маслом.
Приготування другого крему:
Крекер подрібнюється.
Додати крекер та арахіс у згущене молоко. Трошки горіхів слід залишити, щоб прикрасити торт. Також можна додати масло.
Порядок збирання торта:
Спочатку кладеться корж.
Далі він змащується першим та другим кремом.
Інший корж з одного боку змастити першим кремом та покласти на перший корж.
Шоколад розтоплюється за допомогою водяної бані.
Торт прикрашується шоколадом та арахісом.
Смачного!