Як приготувати дуже смачний Брауні з вишнями та сиром

Традиційно українські господині на Різдво готують різноманітну смачну випічку. Нижче наводиться оригінальний рецепт приготування Брауні з сиром та вишнями.

Інгредієнти:

  • 150 грамів борошна;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 300 грамів сиру;
  • 400 грамів вишні;
  • 100 грамів чорного шоколаду;
  • 120 грамів вершкового масла;
  • 150 грамів цукру;
  • 12 грамів ванільного цукру;
  • 1 щіпка солі.

Як приготувати Брауні

Шоколад потрібно поламати шматками та розтопити разом з маслом на водяній бані. Також можна використовувати мікрохвильову піч на середній потужності.

За допомогою міксера збиваються 2 яйця та 50 гр. цукру. Додається ванільний цукор та сіль.

Для приготування крему потрібно до сиру додати 2 яйця та 100 грамів цукру. Потім суміш розтирається блендером (або протерти сир за допомогою сита).

У яйця, збиті з цукром, додається охолоджений розтоплений шоколад. Далі слід додати просіяне борошно та розпушувач. Перемішати.

Форма з високими бортиками змащується вершковим маслом. У неї потрібно помістити третину тіста. Шоколадна маса розрівнюється за допомогою лопатки або ложки. Зверху кладеться половина сиру.

На сир викладається половина вишні рівним шаром.

Потім виливається ще третина тіста, на яке кладеться сир, вишня, та залишок тіста.

Готувати 40 хв. при температурі 180 градусів. Коли випічка охолоне, її потрібно витягти з форми.

Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...