Як приготувати дуже смачну та ніжну печінку

Пропонуємо вам приготувати смачну печінку, яка буде танути в роті. Печінка за цим рецептом виходить доволі ніжною та соковитою. Вона неодмінно сподобається вашій родині.

Інгредієнти:

  • 0,6 кг печінки;
  • 1 куряче яйце;
  • 3 зубки часнику;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 0,5 ч. л. харчової соди;
  • олія рафінована;
  • кукурудзяне борошно;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі.

Як приготувати:

Печінку потрібно обсушити, прибрати з неї плівки та порізати порціями.

Для приготування маринаду збивається вичавлений часник, яйце, сода, сіль та цукор.

Маринад додається до печінки. Перемішати та настоювати 2 години.

Цибуля нарізується півкільцями та обсмажується на пательні.

Шматки печінки обвалюються у муці, після чого обсмажуються на пательні.

Коли з’явиться золотиста скоринка на печінці, додається цибуля. Після перемішування тушкується під закритою кришкою на протязі 5 хвилин. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...