Як приготувати дуже смачну аджику з кабачків на зиму. Встигніть запастись на зиму

Нижче наведений рецепт аджики з кабачків, яка набагато смачніша за ту, яка готується традиційними способами. Приготувати її доволі легко, тому з цим справиться навіть недосвідчена господиня. Неймовірний аромат та смак цієї страви усю зиму буде нагадувати вам про літо.

Інгредієнти:

  • 2,5 кілограма очищених кабачків;
  • 0,5 кілограма моркви;
  • 0,5 кілограма яблук;
  • 0,5 кілограма болгарського перцю;
  • 100 грамів часнику;
  • 1 пучок зелені;
  • 4 гострих перцю;
  • 2 ст. л. томатної пасти;
  • 250 мл соняшникової олії;
  • 100 мл харчового оцту 9%;
  • 3 ст. л. цукру піску;
  • 2 ст. л. солі.

Як приготувати:

1. Яблука, часник, моркву та перець потрібно почистити.

2. Усе нарізується на шматочки та пропускається через м’ясорубку два рази.

3. Приготовлену суміш слід покласти до каструлі. Додати томатну пасту, подрібнену зелень, сіль, цукор та олію. Поставити на вогонь для тушкування.

4. Коли суміш закипить, вогонь необхідно зменшити, накрити каструлю кришкою та варити на протязі 40 хвилин, регулярно перемішуючи.

5. Додається оцет, переміщується та вариться ще на протязі 10 хвилин.

6. Аджика розкладається у стерильні банки, які потім потрібно закатати кришками, перевернути, накрити ковдрою та залишити, щоб вони охололи.

7. Зберігати аджику необхідно у темному прохолодному місці. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...