Цей гострий домашній соус можна готувати в будь-який час року. До його складу входять такі інгредієнти, які ви завжди знайдете на своїй кухні. Крім того, оцет використовувати не доведеться! А на підготовку ви витратите всього-на-всього 5 хвилин. Можна починати замішувати продукти, поки холоне основна страва!
Необхідні продукти:
- Часник – 8 зуб.
- Коріандр – 1 ч. л.
- Чорний перець мелений – 1 ч. л.
- Червоний перець мелений – 2 ч. л.
- Паприка – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Соняшникова олія – 4 ст. л.
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
Очистіть і пропустіть часник через прес.
Додайте коріандр, всі види перцю, сіль, цукор і паприку.
Влийте соняшникову олію і перемішайте інгредієнти.
Всі вважають за краще різну ступінь гостроти, тому і ви можете регулювати її за своїм смаком. Щоб зробити соус менш пекучим, додавайте менше червоного перцю, паприки і часнику, і навпаки.