Як приготувати домашній гострий соус з сухих спецій і часнику

Цей гострий домашній соус можна готувати в будь-який час року. До його складу входять такі інгредієнти, які ви завжди знайдете на своїй кухні. Крім того, оцет використовувати не доведеться! А на підготовку ви витратите всього-на-всього 5 хвилин. Можна починати замішувати продукти, поки холоне основна страва!

Необхідні продукти:

  • Часник – 8 зуб.
  • Коріандр – 1 ч. л.
  • Чорний перець мелений – 1 ч. л.
  • Червоний перець мелений – 2 ч. л.
  • Паприка – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Соняшникова олія – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Очистіть і пропустіть часник через прес.

Як приготувати домашній гострий соус з сухих спецій і часнику

Додайте коріандр, всі види перцю, сіль, цукор і паприку.

Як приготувати домашній гострий соус з сухих спецій і часнику

Влийте соняшникову олію і перемішайте інгредієнти.

Як приготувати домашній гострий соус з сухих спецій і часнику

Всі вважають за краще різну ступінь гостроти, тому і ви можете регулювати її за своїм смаком. Щоб зробити соус менш пекучим, додавайте менше червоного перцю, паприки і часнику, і навпаки.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...