Як приготувати домашнє морозиво «Тірамісу»

Домашнє морозиво «Тірамісу» - рецепт приготування

Всі діти обожнюють найвідоміше ласощі всіх часів, морозиво. Кінець першого місяця літа на носі. Багато хто готували різні варіації морозива, а чи пробували ви цей оригінальний рецепт «Тірамісу»?

Складові:

  • маскарпоне – 250 гр .;
  • цукровий пісок – 20 гр .;
  • яєчний жовток – 2 шт .;
  • молоко – 30 мл .;
  • розчинна кава – 1 ч. л .;
  • печиво савоярді – 25 гр .;
  • гіркий шоколад – 40 гр.

Процес приготування морозива «Тірамісу»

З’єднуєте жовтки з цукровим піском, збиваєте до пишної піни. Розчинну каву розводите в кип’ятку. Каву потрібно розчинити в 40 мл. кип’ятку і дати охолонути.

Додаєте в жовткову масу сир маскарпоне, молоко і готову каву, все добре збиваєте. Ставите суміш в морозильну камеру, і через 2 години розбиваєте блендером. Додаєте дрібно наламане печиво «савоярді» і нарізаний шоколад.

Збиваєте ще раз морозиво, розкладає по стаканчиках. Перед подачею, даєте постояти 10 хвилин для підтавання. Підтале, тягуче, з легким відтінком вершків домашнє морозиво, все це не залишить байдужим в літній період.

І дітям і дорослим це морозиво створить настрій.

Rating
( No ratings yet )
Loading...