Як приготувати болгарський перець з часником на сковорідці

Цим чудовим рецептом приготування солодкого перцю поділилася зі мною бабуся. Скільки себе пам’ятаю, ця страва завжди була присутня на наших сімейних застіллях. Так само як олів’є і закусочні бутерброди з рибкою. Смажений болгарський перець з часником – це чудовий варіант закуски для святкового столу. Крім того, готувати це частування вкрай просто, а виходить воно неймовірно смачним.

Необхідні продукти:

  • Болгарський перець – 10 шт.
  • Часник – 5 зуб.
  • Оцет – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Соняшникова олія – за смаком

Покроковий процес приготування:

Вимийте болгарські перці і проколіть кожен з них в декількох місцях виделкою.

Викладіть перці на розпечену сковорідку з соняшниковою олією і накрийте кришкою. Обсмажте на помірному вогні до м’якості.

Тим часом в окремій ємності змішайте оцет, цукор і видавлений часник.

Викладіть перці на тарілку, посоліть і поперчіть за смаком і полийте заправкою. Накрийте плівкою і відправте в холодильник на 1 годину.

Для приготування цієї закуски бажано використовувати маленькі перці однакового розміру. Тоді їх буде дуже зручно їсти і вони красиво виглядатимуть на столі. А ви вже пробували смажений болгарський перець з часником?

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...