Як приготувати аджику з кабачків «Дайте ще». Поспішайте приготувати на зиму цю смакоту

Ця аджика з кабачків буде до вподоби прихильникам гострої їжі. Цю страву можна вживати самостійно, або додавати її до інших страв.

Інгредієнти:

  • 3 кг кабачків;
  • 1,5 кг помідорів;
  • 0,5 кг болгарського перцю;
  • 0,5 кг моркви;
  • 5 голівок часнику;
  • 2 ст. л. меленого перцю чилі;
  • 100 мл столового оцту;
  • 200 мл рафінованої олії;
  • 100 грамів цукру;
  • 2,5 ст. л. солі.

Як приготувати:

Потрібно помити усі овочі, окрім часнику, та перетерти їх у м’ясорубці.

Перетерті овочі складаються у глибоку миску. Додається олія, цукор та сіль. Варити цю суміш на протязі 40 хвилин.

Часник вичавити пресом та додати у суміш. Варити 5 хвилин.

Потім додається оцет. Варити ще 2 хвилини.

Готова суміш розкладається у банки. Їх необхідно закатати кришками.

Банки слід залишити охолоджуватися. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...