Як посмажити креветки в ароматному часниково-вершковому соусі

Креветки – морепродукт, який люблять всі без винятку. Та й щоб покуштувати їх, зовсім не потрібно чекати курортного сезону. Але деякі господині скаржаться на те, що заморожені ракоподібні ніколи не виходять такими смачними, як свіжо виловлені. Насправді, просто потрібно знати, як готувати креветки в соусі.

Ми з радістю поділимося з вами рецептом дивовижного часниково-вершкового соусу, в якому однозначно варто викупати магазинні креветки перед подачею. У такому вигляді їх можна додавати в пасту, салати, та й їсти просто так. Спробуйте, байдужими залишитися не вийде.

Інгредієнти

  • Креветки – 400 г
  • Вершки – 200 мл
  • Часник – 4 зубчики
  • Чорний перець (мелений) – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Сіль за смаком

Як приготувати креветки

Розігрійте на сковорідці вершкове масло і відправте туди подрібнений часник. Обсмажуйте близько хвилини.

Розморожені креветки всипте на сковорідку і швидко обсмажте їх на сильному вогні.

Як посмажити креветки в ароматному часниково-вершковому соусі

Наріжте зелень і відправте її на сковорідку до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте вершки і мускатний горіх. Перемішайте.

Як посмажити креветки в ароматному часниково-вершковому соусі

Тушкуйте страву на повільному вогні, поки вершки не почнуть густіти.

Як посмажити креветки в ароматному часниково-вершковому соусі

Аромати, які доносяться з кухні, самі зберуть за столом всіх рідних. Обов’язково спробуйте такий вдалий рецепт і поділіться ним з друзями.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...