Як я готую цукерки з арахісу з медом і какао

Шоколадні цукерки з арахісу – фаворит на нашому столі. Готую їх із сирих продуктів, не використовуючи цукор та олію. Проте десерт досить калорійні. Часто видаю його школярам на перекушування, адже від магазинних батончиків користі небагато. З гордістю ділюся рецептом!

Необхідні продукти:

  • Арахіс – 300 г
  • Фундук – 100 г
  • Йогурт – 1 склянки.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Какао-порошок – 0,5 склянки.
  • Кокосова стружка – за смаком

Покроковий процес приготування:

Арахіс та фундук подрібніть за допомогою блендера до стану дрібної крихти. До горіхової суміші додайте йогурт. Замість нього можете використовувати згущене молоко або жирну сметану.

Як я готую цукерки з арахісу з медом і какао

У ту ж ємність додайте какао та рідкий мед. Замість меду підійде і кленовий сироп. Перемішайте інгредієнти, сформуйте невеликі кульки.

Втім, можете надати виробам будь-якої форми. Обваляйте ласощі в кокосовій стружці, викладіть на пласку траліку і сховайте в холодильник.

Як я готую цукерки з арахісу з медом і какао

Цукерки з арахісу повністю застигнуть вже за годину. Тоді й подавайте їх до чаю. Усередині цукерок можете заховати будь-яку начинку: від сухофруктів до цілих горішків. Кокосовою стружкою як обсипання теж обмежуватися не варто. Зверніть увагу на мигдальні пелюстки та кунжут. Вони додадуть цукеркам ще цікавіший смак.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...