Багато людей полюбляють ніжний смак торта «Бите скло». При правильному приготуванні він буде танути у роті.
Як готувати:
- В окремі тарілки потрібно залити 3 різних види желе згідно з інструкцією, яка наведена на обгортці.
- В тарілку висипати 1 пачку желатину та залити холодною водою (150 мл). Почекати, поки суміш набухне.
- Застигле желе потрібно нарізати кубиками та покласти у форму для торта.
- Далі збити сметану з цукром. Желатин необхідно підігріти та додати до сметани. Потім перемішати та вилити на желе у формі.
- Желе перемішується зі сметаною. Зверху слід покласти крекер.
- Торт поставити на ніч в холодильник.
Вранці можна насолоджуватися смаком улюбленого торта.
Смачного!