Як готується смачний торт «Бите скло», який тане у роті

Багато людей полюбляють ніжний смак торта «Бите скло». При правильному приготуванні він буде танути у роті.

Як готувати:

  1. В окремі тарілки потрібно залити 3 різних види желе згідно з інструкцією, яка наведена на обгортці.
  2. В тарілку висипати 1 пачку желатину та залити холодною водою (150 мл). Почекати, поки суміш набухне.
  3. Застигле желе потрібно нарізати кубиками та покласти у форму для торта.
  4. Далі збити сметану з цукром. Желатин необхідно підігріти та додати до сметани. Потім перемішати та вилити на желе у формі.
  5. Желе перемішується зі сметаною. Зверху слід покласти крекер.
  6. Торт поставити на ніч в холодильник.

Вранці можна насолоджуватися смаком улюбленого торта.

Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...