Яблучні трубочки: хрумтять і з’їдаються по 30 штук за раз

Яблучні трубочки легко вирішать питання, куди подіти запас яблук. Готувати їх треба відразу багато, адже трубочки виходять на один укус, а з’їдаються відразу десятками штук за раз.

Для приготування таких трубочок візьміть:

  • Яблука – 4 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Кориця – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 125 г
  • Олія – 125 мл
  • Кефір – 125 мл
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст.л.
  • Куркума – 1 ч.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 630 г

Наші трубочки складаються з тіста-основи і яблучної начинки. Для неї яблука натерти на тертці і пожарим з цукром на сковорідці.

У яблуках багато зайвої для нас вологи, але за час тушкування – 25 хвилин -вона випарується, закарамелізувавши їх. А сам смак ми посилимо – додамо трохи кориці.

Яблучні трубочки: хрумтять і з'їдаються по 30 штук за раз

Паралельно можна зайнятися тістом. Його робимо з борошна, яєць і додаємо трохи кефіру.

Яблучні трубочки: хрумтять і з'їдаються по 30 штук за раз

Перед формуванням трубочок, начинку треба трохи остудити, інакше вона буде розтікатися. Робимо з тіста міні-коржі діаметром 6-8 сантиметрів і наповнюємо їх начинкою.

Яблучні трубочки: хрумтять і з'їдаються по 30 штук за раз

Скручуємо трубочки і викладаємо на папір для випічки. Далі – справа техніки, ставимо в духовку і трохи чекаємо.

Яблучні трубочки: хрумтять і з'їдаються по 30 штук за раз

За 30 хвилин наші трубочки готові. Можна зверху прикрасити цукровою пудрою і відразу на стіл!

Яблучні трубочки: хрумтять і з'їдаються по 30 штук за раз

Мінус у трубочок один, вони занадто смачні і дуже швидко з’їдаються. Тому краще відразу готувати з запасом!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...