Готуємо відразу подвійну порцію. Смакота до ЧАЮ за 10 хвилин

Смакота до ЧАЮ - рецепт приготування

Така сирна коса вам точно сподобається – продукти прості, готується швидко і виходить м’яка і ніжна здоба.

Складові:

  • сир домашній – 150 г;
  • цукор – 80 г;
  • яйце – 1шт;
  • олія рослинна – 3 ст.л;
  • борошно – близько 180 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • ваніль і сіль щіпка;
  • джем – 3 ст.л;
  • горіхи і родзинки, по жмені.

Процес приготування

Духовку розігріваємо до 180 градусів. Змішуємо яйце, цукор, сіль і ванілін, рослинну олію, збитий блендером сир, яйце. Борошно з розпушувачем просіюємо і додаємо в тісто, вимішуємо. Тісто має бути м’яким і не липким, не забивайте борошном.

Посипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто в прямокутник. Змащуємо джемом або варенням, посипаємо родзинками, подрібненими горіхами. Звертаємо рулетом і робимо розріз по середині не доходячи до одного краю, переплітаємо.

Готуємо відразу подвійну порцію. Смакота до ЧАЮ за 10 хвилин

Форму застеляємо пергаментом і укладаємо косичку. Зверху кладемо шматочки вершкового масла. Випікаємо до готовності в розігрітій духовці до 170-180 градусів.

Rating
( 10 assessment, average 3.4 from 5 )
Loading...