Готуємо котлети поверх картоплі, наче м’ясне рагу. Соку стільки, що утворюється бульйон

Котлети часто недолюблюють за пересохлий фарш, але ця проблема виникає лише якщо не знати правильний підхід до готування. Ми готуватимемо котлети поверх картоплі та томатного соусу, наче м’ясне рагу. В результаті від сухого фаршу не залишається і сліду: соку виходить стільки, що у нас у рагу буде м’ясний бульйон.

Інгредієнти: 450 г фаршу, 1 цибулина, оливкова олія, 1 яйце, 4 картоплини, помідори, болгарський перець, сіль, чорний перець, курячий бульйон, 2 зубчики часнику, по половині чайної ложки солі та перцю, стільки ж приправи для м’яса.

Розігріваємо в глибокому сотейнику оливкову олію і першою обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Через 2 хвилини додаємо туди ж нарізаний смужками болгарський перець та тонкі кружечки моркви. Сіль та перець додаємо за смаком.

Готуємо котлети поверх картоплі, наче м'ясне рагу. Соку стільки, що утворюється бульйон

Через 4 хвилини вливаємо в сотейник подрібнені блендером помідори. В принципі, можна замінити їх і якісною томатною пастою. Викладаємо в соус грубо нарізану картоплю.

Готуємо котлети поверх картоплі, наче м'ясне рагу. Соку стільки, що утворюється бульйон

Фарш вимішуємо з яйцем, подрібненим часником та спеціями. Формуємо із нього великі котлети. Викладаємо їх на картоплю та вливаємо бульйон. Якщо його немає, можна обійтися водою.

Готуємо котлети поверх картоплі, наче м'ясне рагу. Соку стільки, що утворюється бульйон

Накриваємо кришкою і на слабкому вогні готуємо 20 хвилин до готовності.

Готуємо котлети поверх картоплі, наче м'ясне рагу. Соку стільки, що утворюється бульйон

В результаті у нас вийшла ідеальна страва. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...