Готуємо чудову аджику без варіння: рецепт ядерного соусу

Готується така соковита аджика дуже просто, швидко і з доступних продуктів.

Для соусу ми візьмемо:

  • помідори – 1 кг;
  • болгарський перець – 1 кг;
  • перець чилі – 7 шт;
  • виноградний оцет 6% – 100 мл;
  • соняшникова олія – 50 мл;
  • свіжа кінза – 1 пучок;
  • часник – 2 головки;
  • цукор – 4 ст л;
  • сіль – 2 ст л;
  • мелений коріандр – 1 ст л;
  • чорний перець – 1 ч л.

Переходимо до приготування аджики

Так як варити ми аджику не будемо, беріть всі продукти високої якості: овочі цілі, що були не побиті і не гнилі.

Всі інгредієнти повинні бути заздалегідь промиті і просушені.

Нарізаємо помідори на дві половинки, а з перців чилі зрізаємо зелену «шапочку»: насіння залишаємо. З болгарських перців, навпаки, повністю все видаляємо і ріжемо на великі пласти.

Зараз буде найголовніший процес приготування: всі продукти необхідно перекрутити через м’ясорубку.

Готуємо чудову аджику без варіння: рецепт ядерного соусу

Нарізаємо кінзу і додамо до овочів.

В отриману масу додаємо оцет, соняшникову олію, сіль, цукор і всі спеції: далі все ретельно перемішуємо, щоб інгредієнти змішалися між собою.

Залиште на столі аджику приблизно на 6 годин, після чого її можна буде розміщати в стерилізовані банки. Кожні 40 хвилин помішуйте соус.

Всім смачного!

Готуємо чудову аджику без варіння: рецепт ядерного соусу

Rating
( No ratings yet )
Loading...