Господиня переливає тісто в пляшку і смажить, не торкаючись тіста руками. Лайфхак для швидкого приготування

Такі міні-пончики можна посмажити дуже швидко, а потрібна для цього лише одна пластикова пляшка! Смажте смачні пончики, не торкаючись руками тіста.

Інгредієнти для міні-пончиків:

  • 4 склянки борошна (500 гр.);
  • 1,5 склянки теплої води (310 мл);
  • 1 склянка теплого молока (200 мл);
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. сухих дріжджів (10 гр.);
  • 1 яйце;
  • олія для смаження.

Змішайте борошно, воду, молоко, сіль, дріжджі та яйце. Повинно вийти рідке тісто. Накрийте плівкою та залиште на 1,5 години. Тісто сильно підніметься. Заберіть плівку.

Перелийте тісто в пляшку через лійку. Або закрутіть кришку, переверніть пляшку, відріжте дно і перелийте тісто через дно. У кришці зробіть невелику дірку.

Розжарити олію в сковороді. Видавлюючи невеликими порціями тісто пляшкою, відрізайте потрібну кількість ножицями.

Смажте міні-пончики до рум’яної скоринки. Потім приступайте до другої, третьої партії тощо.

При подачі можна присипати цукровою пудрою, але це необов’язково. Смачно зі згущеним молоком, варенням і просто так!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...