Горіховий торт без випічки – смачний і дуже ніжний

Хочете тортика ніжного, смачного? У ньому чудово поєднуються різні інгредієнти, які робить десерт вишуканою стравою. Так що дуже рекомендую його приготувати!

Необхідні продукти:

На коржі

  • 150 гр. грецьких горіхів;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • 300 гр. печива пісочного.

На крем:

  • 50 гр. борошна пшеничного;
  • 150 гр. шоколаду темного;
  • 50 гр. масла вершкового;
  • 130 гр. цукрового піску;
  • Три курячих яйця;
  • 300 мілілітрів вершків 33- ти процентних;
  • 300 мілілітрів молока;
  • 10 гр. ванільного цукру.

На начинку:

  • Чотири банана.

У кондитерського кільця діаметр 22 сантиметри.

Покроковий процес приготування:

1. Для того, щоб зробити крем, потрібно три яйця вбити в миску, додати борошна, цукру ванільного і звичайного.

2. Все це потрібно збити за допомогою віночка до однорідного стану.

3. Додати молока, вершків і перемішати.

4. Потім масу, що утворилася треба поставити на вогонь середньої сили. Варити до того, поки вона не загусне, весь час помішуючи.

5. Коли крем став густим, то поки він гарячий в нього треба покласти чорний шоколад, вершкове масло і розмішувати до розчинення шоколадних плиток.

6. Крем готовий. Але треба залишити його для того, щоб охолонув до кімнатної температури. Однак час від часу розмішуйте, щоб не відбулося утворення плівки.

7. Зараз готуйте коржі. Потрібно підсмажити грецьких горіхів і подрібнити їх, додавши пісочного печива.

Найзручніше – озброїтися блендером, що дозволить отримати дрібну фракцію. Якщо його немає, то подрібніть в пакеті за допомогою качалки. Причому, окремо – горішки, потім – печиво.

8. Отриману крихту треба висипати в миску, додати розтопленого вершкового масла і весь вміст перемішати.

9. Займіться складанням торта. Наріжте банани у вигляді тонких кружків.

10. Крихту на коржі розділіть на 4 рівні частини, а крем – на три. Торт слід зібрати, використовуючи кондитерське роз’ємне кільце.

11. Це кільце обмотайте плівкою і поставте на тарілку. На ній ви і будете нести торт на стіл.

12. Спочатку насипте частину крихти (це буде 1-й шар) і розподіліть її по формі рівномірно.

13. Потім на неї, взявши кондитерський мішечок, видавіть частину крему і також рівно його розподіліть.

14. Розрівнявши шар крему, кладіть зверху нарізаний банан.

15. У такому порядку торт буде зібраний цілком: шар крихти, шар крему і шар банана. Але останнім повинен йти ряд з крихти.

16. Закрийте тортик харчовою плівкою і віднесіть на полицю холодильника надовго. Я ставлю на всю ніч.

17. Вранці дістаньте торт з холодильника, приберіть кондитерське кільце і зніміть плівку.

Їжте горіховий торт із задоволенням!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...