Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Так голубці ви ще не подавали! Дуже незвичайне поєднання та непередбачуваний результат. Одне ясно: це буде смачно!

Інгредієнти:

  • 1 качан пекінської капусти;
  • 0,5 кг фаршу (свиного або свинячо-яловичого);
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 невеликі цибулини;
  • 1/3 пучка петрушки (без гілочок);
  • 2 ст. л. соєвого соусу;
  • 1/2 ч. л. солі;
  • 1/2 ч. л. цукру;
  • 1/2 ч. л. чорного перцю;
  • 3 ст. л. борошна + 1/2 ч. л. солі + 1/2 ч. л. чорного перцю;
  • 2 яйця;
  • панірувальні сухарі;
  • олія для смаження.

У пекінської капусти відрізати частину з корінцем, щоб все листя розкрилося і розділилося. Опустити листя в киплячу воду на 10 секунд, вийняти, охолодити.

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Змішати в окремій тарі фарш, 1 яйце, цибулю з часником, дрібно порізану петрушку, спеції, соєвий соус, сіль та цукор.

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

У кожен лист загорнути фарш. Готувати на пару протягом 15 хвилин на маленькому вогні після закипання води.

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Потім кожен голубець обваляти в борошні з сіллю і перцем, потім – у збитому яйці і, нарешті, в панірувальних сухарях.

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Смажити з обох боків на середньому вогні в олії до утворення скоринки.

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Дуже незвичайний та смачний спосіб подати голубці по-новому! Для більш здорового та правильного харчування, етап з обжарюванням можна опустити – приготування на пару буде достатньо (можна збільшити до 20-25 хвилин).

Голубці по-новому. Неймовірно ніжна та ароматна страва — тепер готуємо саме так

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...