Французькі бутерброди на свято: головна закуска на стіл

Невеликі французькі бутерброди можуть легко стати головною закускою навіть новорічного столу, готуються вони елементарно. Достатньо тільки додати до звичайного масла оселедець, або ікру, і все вже майже готове.

Інгредієнти: на 300 г вершкового масла нам знадобиться 100 г малосольного оселедця, чайна ложка гірчиці, 90 г червоної ікри, трохи кропу. Масло ділимо на дві частини і робитимемо два види наповнювача: з ікрою та рибою.

Вершкове масло має постояти при кімнатній температурі, щоб стати м’яким. Акуратно викладаємо у першу порцію ікру. Присипаємо зеленню та обережно, щоб не пошкодити ікринки, перемішуємо.

Французькі бутерброди на свято: головна закуска на стіл

Тепер викладаємо масло на харчову плівку і згортаємо щільний рулет. Дайте маслу застигнути в холодильнику і при подачі не намазуйте, а наріжте на хліб кружечками.

Французькі бутерброди на свято: головна закуска на стіл

Так само робиться масло з рибою. Оселедець подрібнюємо, додаємо в розм’якшене вершкове масло, даємо йому застигнути, а потім нарізаємо його прямо на бутерброди.

Найсмачніше подавати масло на свіжих грінках.

Французькі бутерброди на свято: головна закуска на стіл

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...