Фаршировані яйця з грибною начинкою

Фаршировані яйця – елементарна закуска на святковий стіл. Її приготування можу довірити навіть дітям. Особливо їм подобається прикрашати яйця, а також вигадувати їм нові начинки. Огірково-грибна – плід створення їх неосяжної фантазії. Маю визнати, вийшла смачною.

Необхідні продукти:

  • Яйце – 5 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Печериці – 200 г
  • Вершкове масло – 20-30 г
  • Соняшникова олія – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Майонез – 3 ст. л.

Покроковий процес приготування:

Яйця заздалегідь відваріть круто. Остудіть та очистіть їх від шкірки. Наріжте половинками. Жовтки дістаньте та пересипте в салатник. Розімніть їх вилкою.

На сковороді розтопіть кубик масла. До нього додайте трохи олії, щоби перше не горіло. В маслі обсмажте цибулю, нарізану кубиками.

Фаршировані яйця з грибною начинкою

Далі пересипте до цибулі подрібнені печериці. Смажте до готовності. Суміш остудіть, пересипте до жовтків. Туди відправте огірки, нарізані дрібними кубиками.

Заправте продукти майонезом та гірчицею, за смаком додайте сіль та спеції. Перемішайте. Цією масою начиніть яєчні білки. Прикрасьте їх зеленню чи ікрою.

Фаршировані яйця з грибною начинкою

Фаршировані яйця можна відразу ж подавати на стіл або заховати в холодильник на кілька хвилин. У охолодженому вигляді вони ще смачніші. Звичайно, у кожної господині свій рецепт начинки для фаршированих яєць. І саме її вона вважає найсмачнішою. Тим не менш, начинку за моїм рецептом варто спробувати кожній. Не помилитеся!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...