Ефектний, смачний, ароматний! Мандариновий чізкейк без випічки

Мандариновий чізкейк без випічки, рецепт приготування

Смачний і ароматний мандариновий чізкейк, який немає необхідності випікати. Виходить ніжна і корисна страва.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво – 200 г;
  • масло вершкове – 100 г;
  • сир домашній – 420 г;
  • цукор – 100 г;
  • ванільний цукор – 1 пакетик;
  • сметана – 150-200 г;
  • желатин – 10 г;
  • цедра апельсина;
  • мандарин – 1 шт;
  • апельсинове желе – 1 пакетик;
  • мандарин – 2-3 шт.

Процес приготування

Формувати чізкейк будемо в формі з діаметром 20 см.

Печиво (вибирайте розсипчасте) подрібнюємо блендером або качалкою. З’єднуємо крихту печива з розтопленим вершковим маслом. Змішуємо все до повної однорідності.

Ставимо форму на тарілку і висипаємо крихту, ущільнюємо шар. Відправляємо форму в морозильну камеру на 10 хвилин.

Натираємо цедру з 1 апельсина.

Сік з 1 апельсина змішуємо з желатином. Якщо не має соку, заливаємо звичайною водою і залишаємо до набрякання.

Сир змішуємо з цукром і ванільним цукром, сметаною і перебиваємо масу блендером до однорідності. Всипаємо цедру апельсина.

Часточки мандарина очищаємо від білих плівок і прожилок, щоб десерт не був зі смаком гіркоти. Ріжемо часточки на шматочки. Додаємо в сир.

Желатин топимо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і вливаємо в сир, добре вимішуємо до однорідності. Викладаємо цю масу на печиво у формі.

Ставимо форму в холодильник на 2 години або всю ніч.

Прикрашаємо десерт часточками цитрусових або на свій смак.

Виймаємо з форми за допомогою гарячого вологого рушника, якщо форма не знімається – обернути рушник і почекати пару хвилин.

Ефектний, смачний, ароматний! Мандариновий чізкейк без випічки

Rating
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Loading...