Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Від таких запечених кабачків мало хто відмовиться. Дуже простий і смачний спосіб приготувати кабачки без смаження в олії!

Інгредієнти для запечених кабачків:

  • 1,5 кг кабачків;
  • 3 ст. л. соняшникової олії + для смаження;
  • спеції за смаком (сіль, червоний і чорний перець, чебрець);
  • 700 гр. курячої грудки;
  • 1 цибуля;
  • 3 гострих перця (або болгарських);
  • 6 помідорів;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 ст. л. томатної пасти + 0,5 склянки води;
  • 80 гр. твердого сиру.

Кабачки грубо нарізати. З 3 ст. л. соняшникової олії, солі і спецій зробити соус, яким покрити всі кабачки. Відправити в духовку на півгодини при температурі 180 градусів.

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Тим часом на сковорідці підсмажити дрібно порізану цибулю і перець. Гострий перець можна замінити на болгарський, якщо не любите. Додати 3 порізаних помідора і м’ясо кубиками. Посолити, поперчити, довести до готовності, вимкнути.

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Готові кабачки злегка прим’яти ложкою в центрі, щоб помістилося більше начинки. Розкласти м’ясо з овочами на кожен кабачок.

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Порізати останні 3 помідори, укласти шарами на кабачки з м’ясом. З томатної пасти і води зробити соус, залити ним кабачки.

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Посипати натертим сиром. Відправити в духовку до того моменту, як сир повністю розплавиться. Готувати при температурі 200 градусів приблизно 15-30 хвилин (орієнтуйтеся по своїй духовці і сиру).

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Це повноцінна і до того ж порційна страва, яка виглядає дуже красиво! А яка ж смачна і ситна!

Дуже смачний спосіб приготування кабачків. Повноцінна страва і гарна подача

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...