Той, хто любить кабачки, обов’язково має приготувати неймовірно смачний шашлик із кабачків. Той, хто не любить кабачки, теж має приготувати цю страву, адже смак кабачків у ньому розкривається по-новому.
Для приготування шашлику з кабачків наріжте кабачки вздовж на пласти завтовшки приблизно 0,5 см.
Посоліть кабачки, розкладіть на решітку і залиште на 30-40 хвилин, за цей час із них стече зайва волога.
Куряче філе наріжте на тонкі довгі смуги, посоліть і додайте улюблені спеції та трохи оливкової олії.
Промокніть кабачки серветкою. Додайте в миску трохи оливкової олії і 3-4 столові ложки панірувальних сухарів і добре перемішайте.
Розкладіть запановані кабачки на столі, зверху викладіть смугу бекону, смугу курячого філе та сир. Загорніть рулетиком. Надягніть підготовлені рулетики на шпажки, розділяючи їх між собою за допомогою лаврового листа.
Запікайте шашлички в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин і подавайте до столу у гарячому вигляді.
Шашлички з кабачків сподобаються всій сім’ї, а якщо їх приготувати без бекону, то ця страва ідеально підійде для дитячого меню.