Дуже смачний салат «Біла ніч»

Салат «Біла ніч», рецепт приготування

Салат з курячою печінкою і плавленим сиром.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча – 500 г;
  • яйця – 5 шт;
  • морква – 3 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • огірки солоні – 4 шт;
  • сир плавлений – 2 шт;
  • олія рослинна – 3 ст.л;
  • сіль, перець і зелень за смаком.

Печінку промиваємо в холодній воді, відварюємо з сіллю, перцем горошком і лавровим листом протягом 20 хвилин.

Цибулю ріжемо кубиком, моркву і огірок натираємо на великій тертці.

Цибулю обсмажуємо до напівготовності і додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Моркву ви можете відварити.

Збираємо салат шарами і кожен трохи утрамбовуємо і робимо сіточку з майонезу.

  • Перший шар – цибуля з морквою, частину.
  • Другий – печінка, частину.
  • Третій – огірок.
  • Четвертий – цибуля з морквою.
  • П’ятий – печінка.
  • Шостий – тертий плавлений сир.
  • Сьомий – білок тертий.
  • Восьмий – жовток тертий.

Прикрашаємо зеленню і ставимо в холодильник на пару годин.

Шари ви можете робити і більше, викладати інгредієнти в довільному порядку, підсолювати за смаком.

Можна також зробити і грибний шар – смажені шампіньйони чудово поєднуються з курячою печінкою.

Rating
( No ratings yet )
Loading...