Салат з курячою печінкою і плавленим сиром.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печінка куряча – 500 г;
- яйця – 5 шт;
- морква – 3 шт;
- цибуля – 2 шт;
- огірки солоні – 4 шт;
- сир плавлений – 2 шт;
- олія рослинна – 3 ст.л;
- сіль, перець і зелень за смаком.
Печінку промиваємо в холодній воді, відварюємо з сіллю, перцем горошком і лавровим листом протягом 20 хвилин.
Цибулю ріжемо кубиком, моркву і огірок натираємо на великій тертці.
Цибулю обсмажуємо до напівготовності і додаємо моркву, обсмажуємо до готовності. Моркву ви можете відварити.
Збираємо салат шарами і кожен трохи утрамбовуємо і робимо сіточку з майонезу.
- Перший шар – цибуля з морквою, частину.
- Другий – печінка, частину.
- Третій – огірок.
- Четвертий – цибуля з морквою.
- П’ятий – печінка.
- Шостий – тертий плавлений сир.
- Сьомий – білок тертий.
- Восьмий – жовток тертий.
Прикрашаємо зеленню і ставимо в холодильник на пару годин.
Шари ви можете робити і більше, викладати інгредієнти в довільному порядку, підсолювати за смаком.
Можна також зробити і грибний шар – смажені шампіньйони чудово поєднуються з курячою печінкою.