“Дуже ніжна страва”. Рецепт оселедцевого тортика

Цей тортик точно затьмарить найсмачніше знамените «олів’є» чи популярну «шубу». Адже це оригінальний та повноцінний хіт!

Раніше ви такого ніколи не куштували. І мої гості вже переписали собі спосіб приготування торта оселедця (на основі вафельних коржів). Закуска ніжна та смачна. Має тонкий післясмак оселедця.

Необхідні продукти:

  • Вафельні коржі – одна упаковка;
  • Один оселедець;
  • 3 курячі яйця;
  • Дві або три моркви (середніх за розміром);
  • 100 гр. твердого сиру;
  • 500 гр. майонезу.

Покроковий процес приготування:

1. Зваріть три яйця та моркву.

2. Треба обробити оселедець, прибрати кісточки та шкірку. Потім нарізати його у вигляді дрібних кубиків.

3. Збирайте торт. Дно тарілки змастіть майонезом, покладіть перший вафельний коржик, змастіть його також соусом «Майонез».

4. Потім кладіть шар із шматочків оселедця, шар майонезний, зверху – корж і знову змастіть майонезом.

5. Натріть моркву на тертці (великій). Покладіть черговий корж, потім майонез і яйце, натерте грубо на тертці.

6. Повторіть порядок знову: кладіть оселедець, моркву та яйця.

7. Останній шар теж слід промазати майонезом і натерти зверху сир (на дрібній або великій тертці).

8. Нехай торт стоїть усю ніч на полиці холодильника (або хоча б не менше трьох годин). Потім виносьте його до столу. Їжте з апетитом!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...