Домашній торт “Снікерс” – готується нескладно, а смак класний

Розповім про рецепт під назвою «Снікерс». Його особливість в тому, що випікати його в духовці не потрібно. При цьому ваш домашній «Снікерс» матиме прекрасний карамельно-шоколадний смак. За текстурою – ніжний і м’який.

Необхідні продукти:

  • 500 грамів печива (шоколадного);
  • Чотири яєчних жовтки;
  • 600 мілілітрів молока;
  • 100 грамів цукру;
  • 50 грамів (борошна пшеничного);
  • 50 грамів масла (вершкового);
  • 10 грамів цукру (ванільного);
  • Згущене молоко варене – одна банка;
  • 200 грамів арахісу (смаженого).

Для глазурі

  • 70 грамів масла (вершкового);
  • Дві столові ложки какао-порошку;
  • Чотири столові ложки цукру;
  • 30 мілілітрів молока.

Покроковий процес приготування:

1. У глибоку ємність розбийте чотири жовтка, насипте цукру звичайного і ванільного.

2. Взявши віночок, все розмішайте до однорідної консистенції.

3. Додайте борошна і знову треба перемішати.

4. Налийте невеликими порціями дуже гарячого, майже киплячого молока. При цьому весь час масу потрібно перемішувати.

5. Перелийте суміш в сотейник, розмішуючи. Варіть на плиті, поки вона не загусне.

6. Якщо крем став густий, покладіть в нього вершкового масла і перемішайте.

7. Після того, як масло повністю розчинилося, вимкніть вогонь. І нехай крем остигає.

8. Зараз на дно форми (а вона може бути будь-яка, у мене наприклад у вигляді квадрата 30 на 30 см) покладіть трохи крему.

9. Змастіть ним днище форми і покладіть шар з печива.

10. На кожне печиво треба з кондитерського мішечка (або простого пакету, у якого відрізаний куточок) покласти тонким шаром згущене молоко.

11. Потім зробіть шар з крему, розподіливши рівно по всій поверхні.

12. Потім знову ряд з печива, ряд вареного згущеного молока і ряд з заварного крему.

13. Останній, верхній шар – це крем.

14. Зробіть глазур. Для цього, взявши сотейник, змішайте в ньому чотири продукти: масло, молоко, цукор і какао.

15. Поставте сотейник на малий вогник і варіть, помішуючи, поки весь цукор не розчиниться.

13. Глазур треба охолодити і залити нею верхній шар торта «Снікерс».

14. Зараз можна прикрасити тортик смаженими горішками арахісу. Згущеним молоком, яке залишилося невикористаним, «намалюйте» на тортику сітку.

15. Залиште торт в спокої, щоб він протягом кількох годин добре просочився кремом. Їжте собі на втіху!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...