Домашній торт Мілка – простий, смачний і бюджетний

Як тільки ви почнете їсти «Мілку», тортик нагадає вам щось типу пломбіру.

Необхідні продукти:

Для випічки бісквіта

  • Борошно – 190 грамів;
  • Цукор – 150 грамів;
  • П’ять курячих яєць;
  • Молоко – 100 мілілітрів;
  • 100 грамів – вершкового масла;
  • 50 грамів – какао;
  • Розпушувач – 10 грамів;
  • 240 грамів згущеного молока.

На крем

  • Крохмаль (кукурудзяний) – 70 грамів;
  • Молоко – 700 мілілітрів;
  • 100 грамів цукрової пудри;
  • Масло (вершкове) – 170 грамів;

На помадку шоколадну

  • Шоколад (молочний) – 100 грамів;
  • Масло (вершкове) – 40 грамів;
  • Три столові ложки молока.

Покроковий процес приготування:

1. У великій посуді треба збивати яйця (кімнатної температури), додавши цукру, поки не буде піни.

2. Розмішайте борошно плюс какао і розпушувач.

3. У невелику каструлю покладіть масла, згущеного молока і налийте молока.

4. Поставте на плиту каструльку і на малому вогні, перемішуючи, доведіть до однорідного стану.

5. Після збивання яєць до них треба по частинах просіяти борошно і обережно, щоб не пошкодити масу з яєць, перемішати.

6. Майже гаряче згущене молоко треба влити в суміш з яєць і борошна, розмішати.

7. На дно форми (при діаметра 20 сантиметрів) укладіть спецпапір.

8. Влийте масу тіста і розрівняйте його.

9. Доведіть духову піч до 180 градусів і випікайте бісквіт 35 або 40 хв.

10. Зробіть крем. Налийте в каструльку молоко – спочатку тільки 0, 6 літра. Решту використовуємо потім. Додайте також пудри з цукру і поставте на плиту.

11. У невикористане молочко додайте кукурудзяного крохмалю і ванілін. Перемішайте.

12. Як тільки на поверхні (молоко плюс цукор) з’являться бульбашки, ту частину молока, в яку кинули крохмаль, також сюди вилийте (малої цівкою).

13. Без перерви мішайте, поки суміш не загусне. Потім крем приберіть з плити.

14. Якщо бісквіт готовий, діставайте його з форми після того, як він охолоне.

15. Оберніть бісквіт плівкою і віднесіть на полицю холодильника на 5 або 6 годин.

16. Не остиглий крем закрийте плівкою в контакт з поверхнею, щоб не обвітрився.

17. Крем потрібно охолодити. По порціях вбивайте в нього м’яке масло.

18. Цю гущу збивайте до однорідності. Тоді крем вийде об’ємним і буде добре триматися.

19. З холодильника дістаньте готовий бісквіт, зріжте «шапочку» і розділіть його на 3 однакові частини.

20. Я при складанні беру кільце (кондитерське) і торт виходить з боків рівним.

21. Кладіть туди 1-й корж і намажте кремом (тільки поки половиною).

22. Потім покладіть інший і нанесіть крем (залишки).

23. Закрити торт треба, взявши третій корж, і притиснути всі три долонею.

24. На верх нанесіть шоколадну помадку.

25. Вона робить так. На малому вогні треба розтопити шоколад, додати молока і масла, розмішати, дати трохи охолонути.

26. Покрийте торт і на 4 години (або більше) приберіть на полицю холодильника.

Після цих процедур звільніть торт від кондитерського кільця. Смачного!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...