Домашня ковбаса з курочки не тільки смачна і корисна страва, вона набагато краща магазинної, адже вона повністю з натуральних продуктів.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 800 грам;
- Цибулина – 1 штука;
- Часник – 3 зубчики;
- Масло вершкове – 40 грам;
- Вода – 40 мілілітрів;
- Пармезан – 230 грам;
- Кишки – 300 грам;
- Кріп – 1 пучок;
- Перець чорний мелений – 3 грам;
- Сіль – 1 чайна ложка.
Приготування курячої ковбаси
Розігріємо сковорідку, розтопити вершкове масло і обсмажити дрібно нарізану цибулю до м’якості.
Зробимо фарш з курки, додамо до нього смажену цибулю.
До фаршу з цибулею додамо нарізаний невеликими кубиками твердий сир, дрібно нарізаний кріп, пропущений через прес часник, чорний мелений перець і сіль. Додамо трохи води, це зробить фарш більш соковитим. Ретельно перемішаємо.
Беремо свинячі кишки і нафаршируємо їх фаршем.
Деко застелити пергаментом, викладемо скручені ковбаски. Проколоти ковбаски в декількох місцях зубочистками. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці близько години, періодично перевертаємо, щоб вона обсмажилася з усіх боків.
Домашня ковбаса однаково добра, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!