Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Відмінна ідея для ситного, смачного і корисного сніданку. У подрібнену капусту додаються яйця, смажиться страва на сковорідці у вигляді овочевої запіканки. Для поліпшення смаку до капусти додається цибуля і твердий сир, який робить страву соковитішою, ситнішою і ароматною.

Інгредієнти

  • Білокачанна капуста – 250 г
  • Борошно – 100 г
  • Яйце куряче – 3 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Твердий сир – 70 г
  • Соняшникова олія для смаження – 3 ст.л
  • Сіль

Покроковий процес приготування:

1. Приготуйте необхідні продукти за списком.

2. Капусту відокремте від верхніх листочків, наріжте тонкими і короткими смужками, положіть в глибоку миску.

3. У капусту вбийте три яйця. Цибулину очистіть, наріжте дрібними кубиками, додайте до капусти.

4. Сир натріть на грубій терці, додайте в основний склад. Всипте потрібну кількість пшеничного борошна і сіль за смаком.

5. Всі компоненти перемішайте між собою, отримуючи густу масу.

6. Дно і боки сковорідки змастіть рослинною олією, встановіть її на вогонь, нагрійте. На дно викладіть підготовлену суміш, рівномірно розподіліть її лопаткою по всьому периметру. Сковорідку накрийте кришкою, смажте вироби на мінімальному вогні, щоб низ не пригорів. Приблизний час смаження 15 хвилин.

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

7. Коли нижня частина зарум’яниться, а верхня майже повністю схопиться, переверніть заготовку на іншу сторону. Для цього накрийте сковороду плоскою тарілкою відповідного діаметру, переверніть сковорідку, щоб вміст випав на тарілку. Дану процедуру робіть дуже акуратно, щоб не пошкодити цілісність виробу.

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Також підсмажте з іншого боку на мінімальному вогні під кришкою наступні 10 хвилин.

8. Готову страву перекладіть на тарілку, наріжте на порційні шматки, подайте на стіл. Смачного!

Додаю яйця в капусту і готую на сніданок, обід або вечерю

Рейтинг
( 4 оцінки, середнє 4.25 з 5 )
Завантаження...