Для тих, хто любить гостреньке. Так робила моя мама. Але в той час не було інтернету

Огірки з морквою по-корейськи – це трохи гостра, шалено смачна і дуже ароматна страва. Готується дуже просто, а любителі гострого неодмінно оцінять його взимку.

Для приготування цієї закуски нас знадобляться такі інгредієнти:

  • Огірки – 2 кг
  • Морква – пів кіло

Для маринаду:

  • 9% оцет – 125 мл
  • Цукор – 115 грамів
  • Соняшникова олія – 125 грамів
  • Сіль – 1 столова ложка
  • Часник – 1 головка
  • Спеції для моркви по-корейськи

Рецепт приготування:

Спочатку підготуємо маринад. Для цього в мисці змішуємо оцет, олію, цукор, сіль, спеції для моркви по-корейськи і часник, пропущений через прес.

Далі огірки нарізаємо тонкими довгими пластинами, моркву натираємо на довгій тертці, вливаємо маринад і ретельно перемішуємо.

Розкладаємо салат по стерилізованим банкам. У великий таз наливаємо воду, ставимо в нього банки з заготовками, кип’ятимо банки протягом 15 хвилин. Закручуємо. Прибираємо заготовки в темне і прохолодне місце. Смачного!

Для тих, хто любить гостреньке. Так робила моя мама. Але в той час не було інтернету

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...