Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Цей гуляш любили готувати наші бабусі, але й сьогодні він не втрачає своєї популярності. А наскільки смачне поєднання гуляшу з картоплею (пюре) – не відірватися!

Складові:

  • 1 кг телятини;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 0,5 ч. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі;
  • чорний перець за смаком;
  • 3 ст. л. томатної пасти;
  • гаряча вода;
  • 3 ст. л. борошна;
  • олія для обсмажування.

На сковороду налийте достатню кількість олії. Відправте сюди телятину, нарізану великими шматочками. Обсмажуйте до рум’яної скоринки. Потім додайте цибулю, пасеруйте близько 3 хвилин.

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Далі відправте натерту моркву, пасеруйте ще пару хвилин.

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Додайте 3 ст. л. томатної пасти, сіль, цукор, чорний перець, перемішайте. Влийте гарячу воду, щоб вона повністю покривала м’ясо, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 1 годину.

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Наприкінці за 15 хвилин до готовності 3 ст. л. борошна розведіть водою (борошно можна попередньо прожарити на сухій сковороді, щоб воно придбало горіховий запах).

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Перелийте до м’яса. Готуйте під кришкою ще 15 хвилин.

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Подавайте гуляш до пюре, відвареної картоплі, рису, гречки та інших гарнірів. Це дуже смачно, як із дитинства!

Ділюсь простим і завжди смачним рецептом гуляшу. Бабуся так готувала

Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 1 з 5 )
Завантаження...