Десять років поспіль так заготовлюю розсольник на зиму в немалих кількостях

Така заготовка просто порятунок взимку. Якщо захотілося смачного розсольнику, не потрібно возитися на кухні. Відкрила баночку і ароматна страва майже готова.

Готується розсольник простіше простого, потрібний тільки стандартний набір продуктів, але зате в холодну пору року у мене завжди під рукою смачна і апетитна страва.

Нам знадиться:

  • Свіжих огірків – 1 кг
  • Моркви – 300 гр
  • Цибулі – 300 гр
  • Томатної пасти – 200 гр
  • Болгарського перцю – 2 шт
  • Перловки – 300 гр
  • Оцту – 50 мл
  • Цукру – 3 ст.л
  • Солі – 1,5 ст.л.
  • Соняшникової олії – 70 мл

Рецепт приготування розсольника на зиму

Крупу відварити до готовності. Морквину натерти на тертці, а решту овочів нарізати середнім шматочком. Скласти все в каструлю, додати олію, спеції і літр води.

Варити на середньому вогні, з моменту закипання 50 хвилин. Далі викласти перловку, влити оцет і варити ще 5 хвилин. Вогонь відключити, дати охолонути, розкласти по банках і закатати. Готово!

За смаком можна додати зелень, чорний перець і лавровий лист.

Варто поробовать, я думаю ви теж станете, як я, робити його щороку.

Десять років поспіль так заготовлюю розсольник на зиму в немалих кількостях

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...