Чудовий салат «Соняшник». Дарує всім весняний настрій!

Салат «Соняшник», рецепт приготування

Смачний салат з копченою куркою і грибами, прикрашений маслинами і чіпсами.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • копчене куряче філе – 800 г;
  • гриби мариновані – 200 г;
  • сир – 250 г;
  • яйця – 6 шт;
  • маслини – 1 баночка;
  • чіпси – 120 г;
  • майонез – 350 г.

Процес приготування

Відокремлюємо білок від жовтка і натираємо на дрібній тертці в окремі ємності.

Сир тремо на великій тертці.

М’ясо і гриби ріжемо на невеликі шматочки.

Маслини ріжемо на дві частини.

Формуємо салат шарами і над кожним, робимо сіточку з майонезу.

  • Перший шар – білок.
  • Другий шар – м’ясо.
  • Третій шар – грибний.
  • Четвертий шар – тертий сир.

Кожен шар трохи утрамбовуйте.

Обсипаємо верх салата жовтком, змащуємо майонезом і викладаємо маслинки (половинки), як насіння соняшнику.

Чіпсами викладаємо пелюстки.

Ставимо салат на 3 години в холодильник.

Rating
( No ratings yet )
Loading...