Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Приготуйте смачний овочевий супчик із сметанною заливкою і жодного м’яса не треба! Виходить легкий, смачний суп, який можна їсти хоч щодня, і він зовсім не набридає.

Складові:

  • 2 моркви;
  • 1 цибуля;
  • 2-3 болгарські перці;
  • 1 стебло цибулі-порею;
  • 1 кг картоплі;
  • 50 гр. вермішелі для супу («павутинка»);
  • 2 л води;
  • олія соняшникова для смаження;
  • чорний перець, сіль за смаком;
  • гілочки свіжої м’яти та петрушки;
  • 2 яйця + 100 гр. жирної сметани для заливання.

У глибокій каструлі обсмажте натерту моркву, цибулю. Потім додайте дрібно порізаний болгарський перець, стебло цибулі-порею.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Наріжте картоплю, відправте до овочів. Залийте водою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть до м’якості картоплі.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

В кінці додайте павутинку (можна попередньо обсмажити на сухій сковороді до коричневого кольору, для яскравішого смаку), посоліть, поперчіть.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Дрібно наріжте свіжу зелень, також відправте в готовий суп.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Яйця збийте зі сметаною.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Вливайте по одному ополонику бульйону в заливку, щоб яйця та сметана не згорнулися, і температура була приблизно однаковою. Влийте приблизно 3-4 половники. Потім вилийте заливку у готовий суп, перемішайте.

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Вершковий, ніжний, ситний овочевий супч ідеально впишеться у щоденне меню!

Чудовий овочевий суп, який можна їсти хоч щодня. Смачний та ароматний

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...