Дуже простий рецепт смачних, запечених кабачків у хрумкій паніровці – і ні краплі зайвої олії! Після цього рецепту ви перестанете смажити кабачки у великій кількості олії.
Складові:
- 2 кабачки;
- сіль і перець;
- 100 г твердого сиру;
- борошно та панірувальні сухарі;
- 2 яйця;
- спеції на смак (наприклад, італійська суміш);
- соняшникова олія.
Нарізати кабачок на великі скибочки. У кожну скибочку вставити половинку дерев’яної шпажки. Посолити, поперчити.
Змішати натертий сир, панірувальні сухарі, ароматні спеції, сіль.
Збити 2 яйця. Занурити кабачок спочатку в борошно, потім в яйце, після цього в панірувальну суміш.
Викласти у форму, вистелену пергаментним папером. Запікати у духовці при температурі 220 градусів протягом 15-20 хвилин.
Подавати зі сметаною, майонезом чи йогуртом (за смаком). Це дуже смачно та просто!