Чудові хрумкі кабачки в паніровці. Ви більше не смажитимете кабачки в олії

Дуже простий рецепт смачних, запечених кабачків у хрумкій паніровці – і ні краплі зайвої олії! Після цього рецепту ви перестанете смажити кабачки у великій кількості олії.

Складові:

  • 2 кабачки;
  • сіль і перець;
  • 100 г твердого сиру;
  • борошно та панірувальні сухарі;
  • 2 яйця;
  • спеції на смак (наприклад, італійська суміш);
  • соняшникова олія.

Нарізати кабачок на великі скибочки. У кожну скибочку вставити половинку дерев’яної шпажки. Посолити, поперчити.

Чудові хрумкі кабачки в паніровці. Ви більше не смажитимете кабачки в олії

Змішати натертий сир, панірувальні сухарі, ароматні спеції, сіль.

Чудові хрумкі кабачки в паніровці. Ви більше не смажитимете кабачки в олії

Збити 2 яйця. Занурити кабачок спочатку в борошно, потім в яйце, після цього в панірувальну суміш.

Чудові хрумкі кабачки в паніровці. Ви більше не смажитимете кабачки в олії

Викласти у форму, вистелену пергаментним папером. Запікати у духовці при температурі 220 градусів протягом 15-20 хвилин.

Чудові хрумкі кабачки в паніровці. Ви більше не смажитимете кабачки в олії

Подавати зі сметаною, майонезом чи йогуртом (за смаком). Це дуже смачно та просто!

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...