Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Кабачок – один з найбільш універсальних овочів, з якого можна приготувати безліч смачних страв. На особливу увагу заслуговують човники. Мало того, що вони смачні, так вони ще й дуже красиві. Човники з кабачків з сиром готуються так само швидко, як і з’їдаються. Ця легка, але в той же час поживна страва прикрасить будь-яку трапезу.

Інгредієнти

  • Кабачок – 2 шт.
  • Оливкова олія – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цибуля – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Твердий сир – 80 г
  • Петрушка – за смаком
  • Панірувальні сухарі – 3 ст. л.

Спочатку помийте кабачки і розріжте їх навпіл уздовж. Ложкою акуратно дістаньте м’якоть, щоб вийшли човники.

Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Змастіть човники з кабачків оливковою олією, посоліть, потім викладіть на деко. Запікайте в духовці, нагрітій до 200 градусів, 15 хвилин.

Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Тим часом підготуйте овочі для начинки. Подрібніть м’якоть кабачків і цибулю, болгарський перець наріжте невеликими кубиками. Моркву натріть на грубій терці.

На розпеченій сковорідці з оливковою олією обсмажте цибулю протягом 1 хвилини. Потім додайте інші підготовлені овочі і ретельно перемішайте. Приправте сіллю і готуйте під кришкою 5 хвилин.

Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Перекладіть обсмажені овочі в миску, додайте до них більшу частину тертого сиру, подрібнену петрушку і панірувальні сухарі. Перемішайте.

Наповніть кабачкові човники приготованою начинкою. Зверху посипте тертим сиром.

Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Човники з кабачків з соковитою начинкою. Ділюся рецептом

Човники із кабачків з сиром виходять такими ніжними, що просто тануть у роті. Якщо ви любите кабачки, цей рецепт вам напевно припаде до душі. Не забудьте поділитися своїми враженнями в коментарях.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...