Чізкейк «Снікерс». Ніжний десерт із чудовим смаком.

Чізкейк «Снікерс» - рецепт приготування

Чудовий десерт, дуже ніжний і незрівнянно смачний. Ділюся рецептом, забирайте! Основу чизкейка «Снікерс» пропонуємо запекти в духовці з крихт шоколадного печива з вершковим маслом.

Складові

Для основи:

  • шоколадне печиво – 30 шт.
  • масло вершкове розтоплене – 6 ст. ложок

Для сирної начинки:

  • сир середньої жирності (перетертий через сито) – 850 г
  • яйця – 5 шт. (Великих)
  • цукор – 150 г
  • вершки жирні, 33% – 100 г
  • ванільний екстракт – 1 ч. Ложка
  • цукерки «Снікерс», грубо нарізані – 300 г

Для начинки:

  • чорний шоколад, нарізаний – 200 г
  • вершки жирні, 33% – ½ склянки
  • цукерки «Снікерс», грубо нарізані – кількість на свій розсуд.

Рецепт приготування чізкейка «Снікерс»

Розігрійте духовку до 160 градусів. Тим часом подрібніть в кухонному комбайні шоколадне печиво до дрібної крихти.

Полийте розтопленим вершковим маслом і перемішайте. Маса повинна вийти консистенції мокрого піску.

Отриману суміш викласти на дно роз’ємній форми, продовжуючи до середини бортиків.

Поставте форму в духовку і випікайте 10 хвилин. Потім дістаньте з духовки і охолодіть.

Перетертий сир складіть в чашу міксера і збийте до однорідної маси.

Продовжуючи збивати, додайте по одному яйця і збивайте до гладкого однорідного стану.

Додайте вершки, цукор, ванільний екстракт і збийте до об’єднання всіх компонентів.

Додайте нарізані цукерки «Снікерс» і перемішайте начинку.

Вилийте сирну начинку на підготовлену основу, поставте в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, і випікайте близько 1 години.

За цей час верх повинен покритися тонкою сухою скоринкою.

Якщо ж середина злегка рухлива від похитування – не переживайте, це нормально. Чізкейк краще дещо не допекти, ніж пересушити.

Дістаньте чізкейк з духовки, почекайте поки охолоне, потім охолодіть не менше 4 годин, зніміть форму і перекладіть на тарілку.

Поріжте шоколад на шматочки і складіть в миску. У невелику каструлю налийте вершки, поставте на вогонь, нагрійте до появи піни і залийте шоколад.

Дайте суміші постояти хвилини 3, і лише потім перемішайте, щоб шоколад розплавився, і маса стала гладкою.

Залийте отриманою глазур’ю пиріг зверху, дозволяючи їй капати і стікати з боків вниз. Посипте зверху нарізаними цукерками «Снікерс».

Коли глазур злегка застигне, чізкейк «Снікерс» подайте до столу або зберігайте в холодильнику до двох діб. Смачного!

Rating
( No ratings yet )
Loading...