Через рік – часник як свіжий. Кращий метод зберігання часнику!

Багато, хто вирощує часник, знають, що він псується ще до того, як настане новий сезон. Тому вже до літа або навіть раніше доводиться купувати часник в магазині або на ринку. Виходить, що всі зусилля, витрачені на догляд за часником, не окупились в повній мірі. Якщо ви будете правильно зберігати часник, то більше не зіткнетеся з цією проблемою.

Що для цього потрібно:

  • марля;
  • скляні банки.

Як правильно зберегти часник

Для початку підготуємо ємності. Банки, як і для консервації, потрібно помити, висушити і простерилізувати будь-яким методом.

Після наповнити їх сухим часником до самого верху і закрити марлею, складеною в кілька разів.

Кришкою закривати не потрібно.

Ємності з часником потрібно зберігати на кухні або в коморі. Головне, щоб було весь час тепло. Зберігати в погребі, підвалі, а тим більше в холодильнику – не можна!

Коли ви будете його використовувати, то беріть постійно з однієї банки, а як закінчиться, перейдіть до іншої. Оскільки часник в повних банках зберігається краще.

Через рік часник все такий же свіжий і соковитий!

Rating
( No ratings yet )
Loading...