Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці – і пиріг, і гарнір

Якщо ви любите капусту, то наполегливо рекомендуємо приготувати капустяний пиріг на сковорідці. Це надзвичайно смачно, просто, швидко і ніякої муки. Всього 30 хвилин і пиріг готовий. У пирога буде вершковий присмак і відтінок спецій. Він стане прекрасним гарніром на вечерю чи обід. А також дуже корисною стравою, яку можна їсти всім.

Інгредієнти, які будуть потрібні:

  • 600-650 г капусти;
  • Три яйця;
  • 150 г молока;
  • Одна морквина вагою приблизно 150 г;
  • Одна цибулина вагою приблизно 150 г;
  • Дві стол. л. манної крупи вагою 40-45 г;
  • Три-чотири стол. ложки олії соняшникової;
  • 80-90 г сиру твердих сортів;
  • Пів чайн. л. перцю;
  • Пів чайн. л. солі;
  • Пів чайн. л. чамана (можна замінити);
  • Пів чайн. л. сушеного часнику.

Приступаємо до процесу приготування:

Грубо натріть моркву, а цибулину дрібненько наріжте.

У сковорідку налийте олії, нагрійте і обсмажте овочі на вогні середньої інтенсивності.

Далі нашинкуйте капусту. Можете не надто тонко і дрібно. Відправте капусту до цибулі і морквини на сковорідку. Перемішайте.

Налийте молоко, закрийте овочі кришкою, вогонь зробіть маленьким і тушкуйте капусту 6-7 хвилин до напівготового стану.

Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці - і пиріг, і гарнір

Тепер натріть сир за допомогою терки з фракцією.

Нехай капуста злегка охолоне, а після посоліть її і приправте спеціями. Ви можете додати будь-які спеції на свій смак.

Потім всипте сир, вбийте яйця і перемішайте. Сир додасть пирогу вершковий смак, а також зв’яже масу.

Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці - і пиріг, і гарнір

Самою останньою всипте манку і знову перемішайте.

Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці - і пиріг, і гарнір

Розрівняйте верхівку пирога, поставте сковорідку на вогонь невеликої потужності, накрийте кришкою і готуйте 15 хвилин.

Пиріг повинен зверху схопитися, а ще з’явиться аромат смаженої капусти.

Тепер переверніть пиріг, використовуючи тарілку, кришку або іншу сковорідку.

Знову закрийте кришкою і готуйте ще 8-10 хвилин на вогні слабкої інтенсивності.

Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці - і пиріг, і гарнір

Тільки подивіться яка краса виходить!

Часто роблю з капусти цю смакоту на сковорідці - і пиріг, і гарнір

Не виймайте пиріг з сковорідки відразу, так як він може зламатися. Нехай постоїть 5-7 хвилин, а потім діставайте його.

Рейтинг
( Поки що оцінок немає )
Завантаження...